2155557721 Πάρνηθος 65 και Κολοκοτρώνη, Αχαρνές, Αθήνα odrakosmetachromata@gmail.com

Καλλιτεχνικό εργαστήρι
"Ο δράκος με τα χρώματα "ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο θεατρικό Εργαστήρι τα παιδιά έρχονται σε επαφή με την θεατρική τέχνη, εξασκούν τον ψυχισμό τους, το σώμα τους την ομαδικόητα και τη δημιουργικότητά τους.

 


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO

Γιώτα Δημητρακοπούλου

 

Γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα .Είναι πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής τέχνης « Ιάκωβος Καμπανέλλης». Εχει σπουδάσει πιάνο από το 1999-2009 στο Ωδείο Σπανού και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Είναι πτυχιούχος της Αρμονίας της μουσικής. Γνωρίζει επίσης και  κιθάρα. Από το 2013 διδάσκει πιάνο κιθάρα και φωνητική. Από το 2016 διδάσκει θεατρική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι και μουσικοκινητική. Εχει  γράψει μουσική για παραστάσεις ( «Βάκχες» του Ευριπίδη , «Προς κατεδάφισιν» του Tennessee Williams κ.α.) Εχει πάρει μέρος στο  Μουσείο Ανθρώπινης Συμπεριφοράς που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών (2013) . Εχει παίξει στο έργο «Τα ρούχα του βασιλιά» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Εσπίριτου (2014) . Υπήρξε μέλος της ομάδας move up του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Είναι ιδρυτικό μέλος και τραγουδίστρια του συγκροτήματος Moka Band που τον Νοέμβριο του 2014 κυκλοφόρησε τον πρώτο δίσκο του με τίτλο «album I » Επίσης τον Ιανουάριο του 2016 συμμετείχε με διασκευή του τραγουδιού « Όμορφη πόλη» στη μουσική συλλογή « Ξαναδιαβάζοντας τον Μίκη Θεοδωράκη» που εκδόθηκε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» . Την περίοδο 2015-2016 συμμετείχε ως ηθοποιός και είχε τη μουσική επιμέλεια της θεατρικής παράστασης «under – κρυμμένες φωνές» σε σκηνοθεσία Νίκου Διαμαντή στο θέατρο Σημείο . Το καλοκαίρι του 2016 συμμετείχε σε θεατρική παράσταση – συρραφή έργων Ελλήνων Συγγραφέων όλων των εποχών που την καλλιτεχνική επιμέλεια της είχε το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και η οποία χρηματοδοτήθηκε από τον Ό.Λ.Π. προκειμένου να προωθήσει τον Ελληνικό πολιτισμό σε τουρίστες .

Ως ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας La Trinitaria , το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στο Adapt Fes^val του θεάτρου Τempus Verum με την παράσταση «Club Γονεοκτόνων» η οποία κατέκτησε την τέταρτη θέση.